Poulsen: Ik wil met AZ voor de titel spelen

Poulsen: "Ik wil met AZ voor de titel spelen"

20-10-2011 12:47

Poulsen verkeert in een luxepositie. De Deen is in het bezit van een aflopend contract en is dus een goedkope optie voor veel clubs. Daarnaast heeft ook AZ al te kennen gegeven graag langer door te willen met Poulsen. Verschillende Engelse clubs zitten al weken op de tribune voor Poulsen, meldt De Telegraaf donderdag.

"Ik wil met AZ voor de titel spelen en in de eerste plaats een heel goed seizoen draaien. Iedereen vergeet dat ik hier nog nooit meer dan twintig wedstrijden in een seizoen heb gespeeld. Laat ik eerst eens alle duels op het veld staan en kijken of ik me individueel nog kan verbeteren", laat Poulsen in de krant weten.

Zijn maatje op de linkerflank, Brett Holman, is blij met Poulsen. "In het begin was Simon een gemaakte linksback. Nu weet hij hoe hij moet verdedigen en blijft hij ook nog aanvallen. Hij maakt mijn 'job' makkelijker. Samen lopen we de tegenstanders kapot", zegt de Australiër in de krant.

Net als Poulsen is ook Holman in het bezit van een aflopend contract. Doordat het salarishuis in Alkmaar na het vertrek van Dirk Scheringa flink op de schop is gegaan hoeven de twee niet op gouden bergen te rekenen.