De Jong en De Guzman tegen elkaar in CL

De Jong en De Guzman tegen elkaar in CL

02-11-2011 21:08

De Jong kwam afgelopen weekend niet in actie voor City, maar moet tijdens het belangrijke Europese duel weer opdraven. Voor Villarreal is het thuisduel met City waarschijnlijk de laatste kans op kwalificatie, want na drie duels staan de Spanjaarden onderaan in Groep A. City staat derde achter Bayern München en Napoli. Bij dat duel is Arjen Robben wegens een blessure nog afwezig.

In Groep B wordt het Nederlandse voetbal vertegenwoordigd door Wesley Sneijder, die met groepsleider Internazionale thuis speelt tegen Lille. Het andere duel in die poule speelt zich af aan de Zwarte Zee, waar Trabzonspor het opneemt tegen CSKA Moskou.

Manchester United treedt in Groep C zeer aanvallend aan tegen het Roemeense Otelul Galati. Er staan drie spitsen opgesteld: Wayne Rooney, Dimitar Berbatov en Michael Owen. Het andere duel in deze poule gaat tussen Benfica en Basel.

In Groep D speelt Ajax thuis tegen Dinamo Zagreb en gaat Real Madrid op bezoek bij Olympique Lyon. Voor Ajax is het belangrijk dat Real in Frankrijk wint. De Spanjaarden spelen in hun sterkste formatie met onder meer Cristiano Ronaldo en Mesut Özil. Bij een zege is Real zeker van de volgende ronde.