Koeman: Ik ben hier heel blij mee

Koeman: "Ik ben hier heel blij mee"

17-01-2012 16:24

"Ik heb het afgelopen jaar met heel veel plezier bij Feyenoord gewerkt en daarnaast is de chemie tussen de technische staf en de spelersgroep heel goed. Daarnaast tellen natuurlijk ook het spel en onze resultaten mee. Om al die redenen wilde ik graag verder bij deze club", zegt Koeman op de officiële website van Feyenoord.

Het nieuws over de verlenging van Koeman werd positief ontvangen door de spelers van de club. "Ik heb het idee dat de meeste spelers hier blij mee zijn. De samenwerking met de spelersgroep is heel goed. Ik denk dat deze groep net als ik inziet dat we nog beter kunnen worden. Dat geldt ook voor versterkingen voor volgend seizoen zoals Ruud Vormer en John Goossens."

De keus voor een nieuw, éénjarig contract vindt Koeman niet vreemd. "Dat past ook bij het hedendaagse voetbal. Wat nu fantastisch is kan er over een paar maanden heel anders uitzien. Het is voor beide partijen goed om de samenwerking van jaar tot jaar te bekijken", gaat Koeman, die het vooral heel erg naar zijn zin heeft in De Kuip, verder.

"Ik heb het vanaf het begin naar mijn zin hier. Feyenoord was in de zomer natuurlijk ook al een grote club. Ik ben blij dat we binnen de lijnen dat ook hebben kunnen laten zien. Ik ben blij om te zien hoe er nu weer over Feyenoord gesproken en geschreven wordt. Daar hebben we hier met zijn allen voor gezorgd."