Real Madrid kinderlijk eenvoudig langs Racing

18-02-2012 22:50

Cristiano Ronaldo was de grote man bij Real in de openingsfase. De aanvaller raakte met een kopbal eerst nog de paal, maar niet veel later was het wel raak. Op aangeven van Kaká kopte de Portugese sterspeler de openingstreffer tegen de touwen.

Zes minuten voor rust moest Racing Santander met tien man verder. Domingo Cisma kreeg zijn tweede gele kaart vanwege een handsbal. Nog voor rust gooide Real Madrid het duel definitief op slot. Na een ingestudeerde vrije trap van Xabi Alonso rondde Karim Benzema koeltjes af.

Real Madrid deed het in de tweede helft rustig aan en zocht slechts af en toe de aanval. Invaller Angel Di Maria zorgde nog wel voor het hoogtepunt van de aanval door naar binnen te komen en met links snoeihard raak te schieten. Benzema maakte er uiteindelijk zelfs nog 4-0 van, waardoor Real nu dertien punten meer heeft dan FC Barcelona.