Ruim honderd Heraclieden missen finale

Ruim honderd Heraclieden missen finale

Gepubliceerd: zondag 8 april 2012 om 21:31zo 08-04-2012 om 21:31

"We kregen de bussen niet meer op tijd in Rotterdam", aldus directeur Ben Houdijk van vervoersmaatschappij HZR. Ook is een bus met fans teruggekeerd wegens baldadigheden.

De gestrande fans krijgen excuses en hun geld terug. Houdijk betreurt dat mensen zijn teleurgesteld. "We hebben nog alles geprobeerd, maar het is niet meer gelukt." Zijn bedrijf zoekt nog uit waar het precies is misgegaan.

Volgens Houdijk is 'de enorme operatie' uiteindelijk ordelijk verlopen. In totaal zijn er volgens hem 17.500 supporters met bussen en auto's naar De Kuip gereden. Zondagavond vervoert HZR met 227 bussen weer zo'n 12.000 man terug naar Almelo. Aan de voorbereiding van het busvervoer hebben de afgelopen weken zo'n 180 mensen gewerkt.

Ruim een uur voor het begin van de finale van de KNVB-beker waren zondagmiddag vrijwel alle supporters van Heracles Almelo en PSV bij De Kuip in Rotterdam aangekomen. Volgens een woordvoerster van de politie staan er circa 500 bussen bij het stadion en hebben de colonnes bussen op de snelweg en in de stad nergens tot grote problemen geleid.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Heracles Almelo

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws