'Gala' door goal-keeper winnend play-offs in

08-04-2012 22:12

Manisaspor hield Galatasaray lang op 0-0, maar zakte na rust in elkaar. Dat kwam ook doordat Yigit Incedemir vlak voor rust de rode kaart had gekregen. Na de pauze nam Selçuk Inan de 0-1 en 0-2 voor zijn rekening.

De 0-3 van Galatasaray was een zeer opmerkelijke treffer, want een penalty werd benut door doelman Nestor Muslera (foto). Milan Baros maakte kort voor tijd nog de 0-4. Twee minuten voor het einde kreeg Emre Çolak van Galatasaray zijn tweede gele kaart.

Galatasaray sluit het reguliere seizoen af met een voorsprong van negen punten op achtervolger Fenerbahçe. Het Turkse seizoen wordt deze jaargang voor het eerst afgesloten door een play-off. De bovenste vier ploegen nemen deel aan een kampioenscompetitie en zien hun puntenaantal gehalveerd. Zie onder voor de uitgangsposities.