Degradatie zou voor Villa een ramp zijn

"Degradatie zou voor Villa een ramp zijn"

Gepubliceerd: zaterdag 28 april 2012 om 12:58za 28-04-2012 om 12:58

"Er moeten in de laatste drie wedstrijden punten worden gepakt, want degradatie zou een ramp betekenen voor de club", zegt Dunne. "Dit seizoen is een waarschuwing voor Villa. Onze selectie is te klein, er staan geen volwaardige vervangers klaar als er spelers geblesseerd raken."

De 32-jarige Dunne was zelf één van de spelers die een blessure opliep. Een sleutelbeenbreuk hield de sterkhouder ruim twee maanden aan de kant. Afgelopen week hervatte hij de training, zaterdag volgt waarschijnlijk zijn rentree op het wedstrijdveld.

In de tussentijd zijn de Villa-fans om het vertrek van manager Alex McLeish gaan eisen. "De supporters eisen het ontslag van de manager, maar McLeish doet het hele jaar al zijn stinkende best voor de club", verdedigt Dunne zijn coach. "Hij loopt niet weg voor zijn verantwoordelijkheid en blijft keihard werken voor verbetering."

"Alex heeft alleen de pech dat er dit seizoen veel dragende spelers lange tijd geblesseerd zijn geweest. Daarom kon hij niet altijd diegene opstellen die hij voor ogen had", aldus Dunne, die Aston Villa terugvindt op plaats vijftien. Na één zege in de laatste dertien duels bedraagt de voorsprong op nummer achttien Bolton Wanderers slechts drie punten. Bolton heeft daarnaast één wedstrijd minder gespeeld.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws