Van Buyten: Heel tevreden dat ik kan blijven

Van Buyten: "Heel tevreden dat ik kan blijven"

Gepubliceerd: maandag 30 april 2012 om 21:58ma 30-04-2012 om 21:58

Van Buyten speelt sinds 2006 bij Bayern. De verdediger kwam over van het Duitse Hamburg SV. Aangezien zijn huidig contract dit jaar afliep, waren de onderhandelingen al een tijdje bezig. Intussen is bekendgemaakt dat hij alleszins nog een extra seizoen kan bijtekenen.
 
"Ik ben heel erg tevreden dat ik langer kan blijven", opent de centrale verdediger. "Dat is in ieder geval niet vanzelfsprekend. Het is mooi om te zien dat men een speler die geblesseerd is niet laat vallen. Dat gebeurt niet overal. Het was ooit mijn droom om bij Bayern te spelen en nu wou ik hier absoluut nog niet vertrekken", klinkt het.
 
Midden januari liep de 34-jarige Belg een klein breukje op in de voet. Daar revalideert hij momenteel nog steeds van. Hij hoopt om terug te zijn voor de finale van de Duitse beker of voor de grote clash in de Champions League tegen het Engelse Chelsea.
 
"Dat is mijn doel en daar ga ik voor. Makkelijk wordt het zeker niet, maar we zien wel of het lukt. Deze contractverlenging geeft me alvast extra energie en kracht om mijn doel te bereiken", besluit Big Dan tevreden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Daniel Van Buyten

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws