Droomdebuut voor Van Gelderen in Finland

Droomdebuut voor Van Gelderen in Finland

Gepubliceerd: zondag 6 mei 2012 om 11:32zo 06-05-2012 om 11:32

"De eerste wedstrijd ging naar mijn mening goed. Ik wist mijn duels te winnen en groeide in de wedstrijd. In de zeventiende minuut scoorde ik mijn eerste doelpunt voor de club. We wonnen het duel en ik werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Ik kan me geen mooier debuut voorstellen. JJK komt komend seizoen ook uit in de voorronde van de Europa League dus krijg ik ook nog eens de kans om die wedstrijden te spelen", aldus de Nederlander tegenover VoetbalPrimeur.

Van Gelderen kon de transfer maken door medewerking van zijn club Willem II."Via een scout/agent vanuit Finland ben ik in contact gekomen met mijn nieuwe club. Men zocht een centrale verdediger. Met toestemming van Willem II, waar ik ze zeer dankbaar voor ben,mocht ik op stage naar Finland. Na drie trainingen werd mij al een contract aangeboden. Zondag was ik jarig en tekende ik de overeenkomst en zaterdag mocht ik al spelen."

Van Gelderen (22) kwam dit seizoen uit voor het beloften team van Willem II. Eerder speelde hij onder andere voor HFC Haarlem en Argon. Jyväskylän Jalkapalloklubi (JJK) bezet na vijf gespeelde wedstrijden de zevende plaats in de hoogste afdeling van het Finse voetbal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws