Teleurgestelde Isaksson: We waren te bang

Teleurgestelde Isaksson: "We waren te bang"

12-06-2012 08:25

"We speelden niet op ons normale niveau", zei de PSV'er na afloop van de nederlaag op het digitale thuis van de UEFA. "En toen we goed begonnen te spelen en een goed scoorden, gaven we er twee zeer snel achter elkaar weg. Op het einde speelden we met meer energie en kregen we een aantal goede kansen. Ik ben zeer teleurgesteld, iedereen is dat. Het voelt alsof we drie punten hadden kunnen pakken, maar dat is niet zo gegaan."

"Misschien speelden we te vaak de lange bal in de eerste helft en waren we een beetje bang", zocht Isaksson naar een reden voor het matige spel. "In de tweede helft speelden we beter. We scoren een goal en uit het niets scoorde Oekraïne twee keer. Daarna gingen we er echt voor en waren we er ook dicht bij, maar het viel uiteindelijk niet goed. Soms gaat dat zo."

"Het is natuurlijk moeilijk, maar we hebben nog twee wedstrijden in deze groep. We moeten gewoon ons best doen er zoveel mogelijk punten pakken, dan houden we een kans om de kwartfinale te bereiken", sloot de Zweed af.