Van Crooy: Vooruit gegaan bij PEC Zwolle

Van Crooy: "Vooruit gegaan bij PEC Zwolle"

Gepubliceerd: donderdag 5 juli 2012 om 17:19do 05-07-2012 om 17:19

"Ik kijk met een goed gevoel terug naar vorig seizoen. Persoonlijk en op het gebied van keepen ben ik wederom vooruit gegaan. Het kampioenschap van de club mee mogen maken was natuurlijk fantastisch, een mooie bekroning van het seizoen", aldus Van Crooy tegenover VoetbalPrimeur.

In de aanloop naar het seizoen 2011/2012 trainde de doelman mee bij Allemania Aachen. Vervolgens ging hij twee dagen op proef bij PEC Zwolle waar hij een sterke indruk maakte en aan mocht sluiten bij de A-selectie. Nu hoopt hij via het team van de spelersvakbond een nieuwe club te vinden. "Het is bij Team VVCS allemaal uitstekend geregeld. Je traint en kunt wedstrijden spelen. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen en door de goede trainingen blijf je fit en dat is heel belangrijk."

De toekomst is onzeker voor Van Crooy die vooralsnog niets uit wenst te sluiten in verband met zijn sportieve toekomst. "Topklasse, Jupiler League, Eredivisie of het buitenland maakt niet uit. Ik wil als doelman ergens terecht komen waar men geloof in mij heeft en waar ik beter kan worden. Het liefst in Nederland, maar een mooi avontuur in het buitenland zou zeker een optie zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Delano van Crooy

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws