Rutten: Ik kan soms heel vervelend zijn

Rutten: "Ik kan soms heel vervelend zijn"

Gepubliceerd: woensdag 25 juli 2012 om 13:03wo 25-07-2012 om 13:03

In Bulgarije speelde Vitesse met 4-4 gelijk, nadat het vier keer een voorsprong uit handen gaf. Donderdag volgt de herkansing voor eigen publiek. Dat zijn ploeg nog geen soepel draaiend geheel was in Bulgarije, verbaast Rutten niet.

"Dat kan ook niet na pas tweeënhalve week. Maar nu zijn we alweer een week verder. Ik wil ook niet teveel afgaan op een momentopname, want vorig jaar zag het er heel stabiel uit", zegt Rutten in gesprek met Omroep Gelderland.

Tijdens de trainingen van de Arnhemmers laat Rutten zich veelvuldig horen. "Misschien moeten ze aan mijn aanpak wennen, want ik kan soms heel vervelend zijn. Ze worden goed betaald, dus mag ik wat eisen. In de subtop is dat al zo, maar in de top nog veel meer. Ik heb als doel om deze club naar een ander level te helpen."

Vitesse greep woensdag definitief naast Ismaïl Aissati. Rutten weigert zich druk te maken over het mislopen van de middenvelder. "Dat Aissati niet komt, is voor mij geen thema. Ik kijk alleen maar naar wie er wel bij zijn. Zo ben ik ook niet bezig met Alexander Büttner. In mijn achterhoofd denk ik wel aan de toekomst. We zijn op de achtergrond bezig om de selectie nog wat injecties te geven."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws