Daal voelt gemis familie en vrienden in Vietnam

Daal voelt gemis familie en vrienden in Vietnam

12-08-2012 11:27

“Het gaat goed, maar voor de eerste keer in mijn carrière voel ik sterk het gemis van familie en vrienden. Ik zit momenteel ook in een klein dorpje in Vietnam wat niet echt helpt. Nu nog twee wedstrijden te gaan en dan zit het seizoen er weer op. We hebben nog drie punten nodig om degradatie te voorkomen”, aldus Daal tegenover VoetbalPrimeur.

Het contract van de aanvaller loopt af in Vietnam. Daal hoopt dan ook een club te vinden in of net buiten Nederland al sluit hij een nieuw avontuur elders niet bij voorbaat uit. “Na het seizoen keer ik terug naar Nederland  om snel mijn familie weer te zien. Vervolgens zie ik wel wat er op mijn pad komt. Een club uit Nederland of daar ergens in de omgeving zou mooi zijn, maar ik sluit niets uit.”

Daal (28) kwam voor zijn vertrek naar Vietnam uit voor North Queensland Fury dat uitkwam in de Australische A-League. Eerder was hij actief voor onder andere Aberdeen, Dundee, St Johnstone, Ross County en het Spaanse CF Fuenlabrada. De aanvaller is een vaste waarde in het nationale elftal van Curaçao.