'Röseler naar VVV, Twente-scouts druk bezig'

'Röseler naar VVV, Twente-scouts druk bezig'

22-08-2012 10:09
1

Röseler (20) doorliep de jeugdopleiding van FC Twente, maar heeft momenteel de Braziliaan Douglas, Peter Wisgerhof en de Deen Andreas Bjelland voor zich in de hiërarchie. Het contract van Röseler loopt door tot de zomer van 2014.

Als Röseler vertrekt, betekent het dat Rasmus Bengtsson en Wisgerhof zo goed als zeker bij de club blijven. Twente wil voorkomen dat de club dun in de verdedigers komt te zitten als een Engelse club miljoenen op tafel legt voor Douglas.

Wisgerhof sloeg eerder een aanbieding van FC Groningen af, wetende dat Douglas wel eens zou kunnen vertrekken. Twente oriënteert zich ook op het aantrekken van talentvolle verdedigers. De Telegraaf schrijft dat Dedryck Boyata, een 21-jarige centrale verdediger in dienst van Manchester City, op de lijst staat.

Ook Sheldon Bateau, eveneens 21 jaar, afkomstig uit Trinidad & Tobago, is een optie. Hij is momenteel op proef en probeert een contract af te dwingen. De club ziet hem, net als Douglas vijf jaar geleden, als een ruwe diamant met mogelijkheden.