Vadis in spanning over transfer naar Everton

Vadis in spanning over transfer naar Everton

01-09-2012 09:26

"Het voorstel van Everton is aanlokkelijk en kunnen spelen in de Premier League is uiteraard een opportuniteit", bevestigt de middenvelder op de website van blauw-zwart. "Mocht de overgang (op huurbasis, red.) niet doorgaan zal dat evenwel geen invloed hebben voor mijn motivatie bij Club."

Everton benadrukt dat de deal werd beklonken voor het verstrijken van de transferdeadline. Het papierwerk werd tijdig bezorgd aan de Premier League en de Football Association. Desalniettemin moet de transfer nog goedgekeurd worden door de wereldvoetbalbond. Dat gebeurt ten vroegste begin volgende week.

"Ik heb de directie van Club Brugge gegarandeerd dat ze op een gefocuste Vadis kunnen rekenen. Ik wacht nu gewoon het weekend af en zal mijn ploegmaats volop steunen in de aanloop naar de wedstrijd tegen Standard zondag", besluit Vadis.

De 23-jarige Rode Duivel begon zijn carrière bij AA Gent. Via een tussenstop bij Anderlecht en Hamburger SV kwam hij drie jaar geleden bij Club Brugge terecht. Daar ontpopte de middenvelder zich tot één van de sterkhouders.