Pellè schrok: Hoop dat Evander snel opknapt

Pellè schrok: "Hoop dat Evander snel opknapt"

Gepubliceerd: maandag 1 oktober 2012 om 07:33ma 01-10-2012 om 07:33

Sno, die twee jaar geleden een hartstilstand kreeg tijdens een wedstrijd van Jong Ajax, ging met een ambulance naar het ziekenhuis en werd onderzocht. Inmiddels maakt de NEC'er het weer goed, maar Pellè wilde na afloop weten hoe het met hem ging. Dat was voor hem belangrijker dan zijn eigen goals of die van Lex Immers in de 5-1 overwinning.

Het moment met Sno herinnerde Pellè namelijk aan het overlijden van vriend en voormalig ploeggenoot bij Jong Italië Piermario Morosini. De middenvelder kreeg in april eveneens een hartstilstand op het veld.

"Ik was natuurlijk al bekend met het verleden van Evander, omdat ik in Nederland speelde toen hij eerder in elkaar zakte als speler van Ajax", vertelt Pellè aan De Telegraaf. "Dit leek weer zo'n akelig moment."

"Ik hoop dat Evander snel opknapt en dat het goed met hem blijft gaan. Want ik wil niet nog een keer zoiets meemaken als met Morosini. Wat er in april met hem gebeurde is een van de meest tragische gevallen in de sport. Daar kun je een film van maken, zoveel drama kwam daar bij kijken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws