Geschrokken Westerveld: Niet normaal

Geschrokken Westerveld: "Niet normaal"

01-10-2012 19:58

"Niet normaal wat er na die wedstrijd allemaal naar zijn hoofd werd gegooid", vertelt Sander Westerveld aan Voetbal International. "De vuvuzela's vlogen in de rondte. Het is niet de eerste keer dat ze Neeskens moeten hebben, begin deze maand na een thuisnederlaag probeerden fans ook al de kleedkamer te bestormen."

De doelman hoopt dat Neeskens actief blijft voor de club. "Onder de huidige voorzitter had iedere trainer afgelopen zomer moeten vertrekken, Neeskens heeft toch krediet opgebouwd. Maar hoe lang die president nog vertrouwen in hem houdt, is niet in te schatten. Want Mamelodi Sundowns voetbalde de eerste duels niet meer zo verzorgd en overtuigend als begin vorig seizoen."

Westerveld weet evenwel dat de verwachtingen hoog zijn. "Mamelodi Sundowns heeft de hoogste begroting. Onze verdediger Clayton Daniels stapte over naar Mamelodi en verdient daar het drievoudige... Maar om een of andere redenen lukt het de club maar niet om kampioen te worden. En Pretoria is iets anders dan Johannesburg of Kaapstad, daar is het bij tegenvallende resultaten een stuk onrustiger."