Kruys: Ronaldo stuurde me finaal het bos in

Kruys: "Ronaldo stuurde me finaal het bos in"

Gepubliceerd: woensdag 3 oktober 2012 om 17:53wo 03-10-2012 om 17:53

Kruys weet nog goed dat hij destijds een opleiding volgde in Utrecht. "Die wedstrijd tegen Portugal was op een doordeweekse dag", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "En ik weet nog precies wat ik tegen de jongens uit mijn klas zei toen ik terugkwam op school. Cristiano Ronaldo, jongens, uit Portugal. Onthoud die naam."

De middenvelder, tegenwoordig actief voor Excelsior, zag destijds al dat Ronaldo er bovenuit stak. "Dat was wel duidelijk, ja. Hij deed dingen die wij niet eens konden verzinnen, trucjes die we nog nooit hadden gezien. Corners schoot hij gewoon keihard op doel. En hij was echt overal op het veld. Het was niet normaal."

Kruys trof Ronaldo niet iedere keer. "Wij gelijk in het programmaboekje bladeren, of Ronaldo erbij was. Maar gelukkig was hij al doorgeschoven naar een hoger team. Dat scheelde", glimlacht de speler. "Hij maakte het wél gewoon waar. Zelfs toen we hem probeerden te raken, lukte het niet. Ik heb nog geprobeerd 'm een schop te geven op het laatst. Hij stuurde me finaal het bos in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws