Verlaat Ezekiel Standard in januari?

Verlaat Ezekiel Standard in januari?

Gepubliceerd: dinsdag 30 oktober 2012 om 17:39di 30-10-2012 om 17:39

De aanvallers van Standard hebben al sinds het begin van het seizoen een gebrek aan inspiratie. Marvin Ogunjimi en Michy Batshuayi hebben nog niet veel gespeeld en hebben de weg naar de netten nog niet gevonden. Buton is met één doelpunt de tweede meest productieve speler achter Imoh Ezekiel.

De 19-jarige Ezekiel zit al aan vijf doelpunten dit seizoen. Hij kwam in de winter naar Sclessin en werd eerder aanzien als een troef voor de toekomst. Door de blessures van Batshuayi en Cyriac mocht hij evenwel vorig seizoen al opdraven in de play-offs. De jonge aanvaller toonde toen en ook nu dat hij onvervangbaar is bij de Rouches. En dat gaat aan andere clubs niet onopgemerkt voorbij.

Een aantal clubs uit Frankrijk, Spanje en Duitsland volgen de speler van dichtbij. Intussen kan hij ook rekenen op de interesse van een Russische club uit Moskou, zo meldt La Dernière Heure. Volgens de Waalse krant kan de speler al in januari vertrekken, als hij blijft acteren op dit niveau en als hij doelpunten blijft maken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws