Boateng: Niet voor een vakantie naar Maleisië

Boateng: "Niet voor een vakantie naar Maleisië"

19-11-2012 11:37
0

Een 'vakantie' wordt het zeker niet, zegt Boateng maandag. "Ik heb mijn goede naam en reputatie om aan te denken. Ik speelde in mijn carrière tegen beste middenvelders ter wereld, spelers als Paul Scholes, David Beckham en Zinedine Zidane. Ik heb voor niemand angst", aldus de 37-jarige Boateng, die afgelopen seizoen nog uitkwam voor Nottingham Forest.

De Nederlander, die eerder speelde bij clubs als Feyenoord, Coventry City, Aston Villa en Middlesbrough, is de tweede grote naam die de Maleisische club heeft weten te strikken. Eerder contracteerde de club de Spaanse aanvaller Daniel Guïza. "Het aantrekken van spelers als Boateng, iemand van naam, past bij de langetermijnplanning om niet alleen in Maleisië, maar ook in Azië een woordje mee te spreken", zegt woordvoerder Rozi Mamat.

Guïza en Boateng krijgen op korte termijn waarschijnlijk versterking van een andere speler van internationale allure. De club laat weten dat gesprekken met voormalig Engels international Robbie Fowler 'nog altijd gaande zijn'. De oud-spits van Liverpool speelde de afgelopen seizoenen onder meer in Australië en Thailand.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie