Green niet blij met komst César bij QPR

Green niet blij met komst César bij QPR

Gepubliceerd: zondag 9 december 2012 om 13:22zo 09-12-2012 om 13:22

Green snapt het aantrekken van César nog altijd niet. "Ik kwam naar QPR omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging na zes jaar West Ham. Kevin Hitchcock, de keeperstrainer van QPR, is een oude vriend van en ik kwam met hem werken in de veronderstelling dat ik de eerste keeper zou worden."

"Als hij me gezegd had dat QPR een keeper ging halen die vijf keer kampioen geworden is in de Serie A en de Champions League en één van de grootste namen van het Zuid-Amerikaanse voetbal is, had ik wel twee keer nagedacht voordat ik zou tekenen", vervolgt Green. "Ik hoorde de geruchten over César, maar de club zei dat het onzin was en dat hij niet zou komen."

Green stapte naar de inmiddels ontslagen coach Mark Hughes toe nadat César toch getekend had in Londen. "Toen de Braziliaan toch bij de club getekend had moest ik weten waar ik stond. Ik vroeg het aan Mark Hughes. Hij zei me dat Julio zou gaan spelen, dat ik niks fout gedaan had en dat hij twee doelmannen van topniveau wilde hebben voor de concurrentie."

"Ik antwoordde door te zeggen dat er van concurrentie geen sprake was als hij direct zeker was van een basisplaats. Wat betekende dat voor mij? Hughes vertelde me dat ik mocht vertrekken als ik dat wilde. Dat was niet bepaald wat ik hoopte te horen. Onder Redknapp geloof ik dat er nu wel eerlijke competitie is en we zullen zien hoe het gaat als César weer fit is."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws