Steijn roept ook Toornstra en Vicento op matje
"Jongens moeten zich als een professional gedragen"

Steijn roept ook Toornstra en Vicento op matje

18-12-2012 16:19

Beugelsdijk kreeg in het duel met Feyenoord een rode kaart (Steijn: "Die actie was zo dom"), Vicento raakte betrokken bij een opstootje met Kamohelo Mokotjo. "Vicento heeft ook een sanctie gekregen. Hij moet zijn handen gewoon thuis houden. Hij had daar rood voor kunnen krijgen. Dan ben ik nog meer spelers kwijt", aldus Steijn tegenover de regio-omroep.

De derde speler die een standje kreeg was Toornstra. "Hij trapt een bal weg terwijl de scheidsrechter al heeft gefloten. Als dat een gele kaart oplevert is hij geschorst. De jongens hebben allemaal een goed salaris en moeten zich dan ook als een professional gedragen. Ik heb al de nodige moeite om elf spelers op de been te krijgen, laat staan dat ik er dan door domme acties nog meer moet missen."

Overigens liet Steijn weten dat doelman Stef Doedee een paar dagen langer op proef blijft in Den Haag. Hij traint tot donderdag mee met de selectie van ADO. "Het was een hectische week voor ons. Deze week willen wij hem nog aan het werk zien", aldus Steijn, die stagiair Santi Kolk tot de winterstop laat meetrainen. "Dan gaan wij kijken hoe fit Kolk is en of er een mogelijkheid is om iets voor elkaar te betekenen."