Langeler hoopvol: Staat al jaren op ons lijstje
PEC Zwolle-coach hoopt op versterkingen in januari

Langeler hoopvol: "Staat al jaren op ons lijstje"

18-01-2013 07:53

"We zitten vrij dun in de verdedigers, dus ik wil er graag iemand bij hebben", zegt Langeler vrijdag in de krant. "We zijn aan het rondkijken, maar ik verwacht niet dat we voor de laatste week van januari al beet hebben." Eén van de spelers die ook op het lijstje van PEC Zwolle staat is AGOVV Apeldoorn-speler Joey Godee.

"Ook Godee is een heel interessante speler. Hij staat al jaren op ons lijstje. Nu kunnen we hem wellicht al een half jaar eerder aantrekken, dan gedacht", aldus Langeler, die eerder huurling Aleksandar Stevanovic over zag komen van het Duitse Werder Bremen. Voor Langeler zelf begint vrijdag in Eindhoven een afscheidstournee als trainer van PEC Zwolle.

Zijn beslissing om in de zomer te vertrekken heeft niet voor een andere sfeer gezorgd binnen de club. "Iedereen wil hier maar één ding en dat is in de Eredivisie blijven. De jongens zijn buitengewoon gretig op de training", aldus Langeler, wiens assistent Jaap Stam ook vertrekt. "Je zou bijna gaan denken dat ons aanstaande vertrek een positieve werking heeft", knipoogt de coach.