Breaking news

Ajax haalt achttienjarige middenvelder op in Ecuador: huur met optie tot koop

Adu voegt winnaarsmentaliteit toe aan Club

Adu voegt winnaarsmentaliteit toe aan Club

Gepubliceerd: vrijdag 25 januari 2013 om 13:53vr 25-01-2013 om 13:53

"Het is een grote stap om voor deze club te tekenen", zegt de Ghanees op de website van Club. "Ik ben klaar om me te tonen aan deze supporters. Ik zou mezelf omschrijven als een geconcentreerde, hardwerkende speler en wil dat hier ook bewijzen. Mijn ambitie is duidelijk: Helpen bouwen aan de toekomst van deze Club."

Sportief directeur Arnar Gretarsson is overtuigd van de kwaliteiten van de 22-jarige rechtspoot. "Adu zal zeker een toegevoegde waarde zijn voor dit team. Ondanks zijn jonge leeftijd won hij reeds een beker en een kampioenstitel in Denemarken. Het is een speler met een winnaarsmentaliteit die met beide voeten op de grond staat. Hij past perfect in de filosofie die we met Club nastreven."

Adu verkaste in 2010 van Olympique Nice naar Denemarken, waar hij zijn debuut in het profvoetbal maakte. De middenvelder was direct een vaste waarde in het team, dat in 2011 de nationale beker won en een jaar later landskampioen werd.

Club Brugge trok eerder deze transferperiode al drie spelers aan. Laurens De Bock kwam over van Lokeren, Eidur Gudjohnsen speelde voor stadgenoot Cercle Brugge en Oscar Duarte werd opgehaald bij Deportivo Saprissa.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws