PSV nog steeds elftal dat kampioen kan worden
Advocaat: "De wisselvalligheid is er nog steeds"

"PSV nog steeds elftal dat kampioen kan worden"

25-01-2013 14:43
19

Over de verliespartij tegen de Zwollenaren en het incident met Erik Pieters wilde de PSV-trainer vrijdag weinig meer zeggen. "Er is al veel over gezegd en gesproken, dat moet je op een gegeven moment afsluiten. De wisselvalligheid is er nog steeds en ook wij, de nieuwe technische staf, heeft dat er nog niet uitgekregen", concludeert de coach op de officiële website van de club.

Ondanks die wisselvalligheid ziet Advocaat voldoende kansen voor PSV. "Het is nog steeds een elftal dat kampioen kan worden, conclusies kun je pas trekken op het einde en niet nu al. Zaterdagavond proberen we het weer recht te zetten. Op papier hebben we een aardige ploeg, maar het komt er niet altijd uit. Maar dat zal elke trainer van de top-vijf zeggen."

In Almelo moet PSV het doen zonder Erik Pieters, Ola Toivonen en Luciano Narsingh. "Waar we ook niet aan voorbij kunnen gaan is dat we drie basisspelers missen. We moeten telkens weer opnieuw beginnen als spelers wegvallen", vindt Advocaat. Het is nog niet duidelijk of Willems zaterdag direct in de basis staat.

"We moeten terug naar de basis, heel compact spelen. Daar zijn we het beste in. Wij mogen geen punten meer laten vallen. Heracles is een goede ploeg, maar wij kunnen het ons niet permitteren om daar punten te laten liggen", besloot Advocaat. De wedstrijd begint zaterdag om 20.45 uur.