Chadli: Misschien dien ik mijn contract wel uit

Chadli: "Misschien dien ik mijn contract wel uit"

Gepubliceerd: zaterdag 26 januari 2013 om 09:15za 26-01-2013 om 09:15

Chadli vindt niet dat hij het niveau van de Eredivisie al is ontstegen. "Deze seizoenshelft heb ik goed gepresteerd, hoewel het natuurlijk altijd beter kan. Ik had een kleine blessure, waarvan ik gelukkig goed ben teruggekomen", zegt hij tegen NUsport.

De Rode Duivel is bezig aan zijn derde seizoen op het hoogste niveau. "De Eredivisie is van een goed niveau en in de eerste seizoenshelft heb ik veel bijgeleerd. Ik hoop dat ik dit seizoen nog veel mooie dingen kan laten zien aan de supporters en de liefhebbers. Voor mij is het een plezier om bij Twente te spelen. Ik ben zeker nog niet uitgeleerd in deze competitie."

"Natuurlijk wil iedere voetballer hogerop, maar dat moet wel op het goede moment zijn", gaat Chadli verder. "Ik wist dat het dit seizoen nog niet het goede moment was, daarom ben ik gebleven. Ik hoop mijn medespelers te helpen om iets te winnen."

Kampioenschap
Iets is bij voorkeur de landstitel. "Het zou een mooie afsluiting zijn voor mij en voor de club; het is mijn absolute wens voor dit seizoen. Ik wil het seizoen gewoon goed eindigen met Twente en dan zien we verder wel wat er deze zomer met mijzelf gaat gebeuren. Ik heb nog een contract tot 2014 en misschien dien ik dat wel gewoon uit."

"We zullen zien. De vijf ploegen bovenin zijn de ploegen die het meeste kans hebben op de schaal, voor de rest denk ik niet dat daar nog een club bij komt. Wie ik als de grootste concurrent zie voor ons? Dan ga ik toch voor Ajax en PSV. Feyenoord en Vitesse vind ik gevaarlijke outsiders", aldus Chadli.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws