Verbeek: Pastoor heeft oog voor mijn blinde vlek
Pastoor: "Gert-Jan en ik vertrouwen elkaar blindelings"

Verbeek: "Pastoor heeft oog voor mijn blinde vlek"

12-02-2013 13:23
7

"Gert-Jan Verbeek heb ik als speler bij Heerenveen eerst meegemaakt als assistent-trainer en later heb ik met hem samengewerkt bij zowel Heerenveen als Feyenoord. In de loop der jaren zijn we naar elkaar toegegroeid", citeert NEC de hoofdtrainer op het digitale thuis.

"De passie voor het voetbal, het bouwen aan een team en zoveel mogelijk nieuwe kennis toepassen bindt ons. En dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat we elkaar blindelings vertrouwen. We spreken elkaar gemiddeld twee keer per week. We geven elkaar altijd feedback en weten dat we er altijd voor elkaar zijn als dat nodig is."

De vriendschap is meer dan wederzijds, blijkt uit de woorden van Verbeek over Pastoor: "Bij Heerenveen viel Alex mij al als assistent-trainer op omdat hij altijd bezig was met nieuwe ontwikkelingen. Ik heb hem daarom meegenomen toen ik naar Feyenoord ging."

"Tegenwoordig zien we elkaar wekelijks omdat ik doordeweeks bij hem in de buurt in Egmond aan Zee woon. Ik waardeer vooral dat hij voor een ander geluid kan zorgen en oog heeft voor mijn blinde vlek", aldus Verbeek in de NEC Courant.