Davids wil mooi vaarwel voor 106-jarig Underhill

Davids wil mooi vaarwel voor 106-jarig Underhill

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2013 om 11:05vr 19-04-2013 om 11:05

Het uitverkochte duel met Wycombe Wanderers wordt de laatste wedstrijd ooit op de bijzondere mat van Underhill. Het stadion, waar ook de reserves van Arsenal hun thuisduels afwerkten, staat bekend om de sterk aflopende grasmat. Elke ploeg moet in elk geval één helft 'The Hill' bedwingen. Underhill telt zeven tribunes, goed voor een capaciteit van 6023. Het stadion werd in 1907 in gebruik genomen.

Het duel met Wycombe, dat gespeeld wordt in een uitverkocht stadion, is vanwege meerdere redenen belangrijk voor Barnet. Niet alleen neemt de club afscheid van Underhill, ook heeft de ploeg van Davids de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. Na de nederlaag tegen Torquay United, eerder deze week, verblijft Barnet op de een na laatste plek in de kelder van de Football League.

"We moeten de komende twee wedstrijden zes punten halen en dan zien hoe onze concurrenten het doen. We wilden deze situatie voorkomen, maar in alle eerlijkheid zijn we al heel ver gekomen door nu nog altijd een kans te hebben om in de League Two te blijven. Misschien is het teveel gevraagd, maar we gaan het proberen. We willen het stadion met een zege verlaten", aldus Davids.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws