ADO wacht op Chelsea en praat met Poepon
Hagenaars dromen intussen nog van Europees voetbal

ADO wacht op Chelsea en praat met Poepon

11-05-2013 09:47
3

Eerder deze week werd bekend dat ADO eventueel mee zou willen werken aan een vertrek van de spits. "We hebben er intern over gesproken", zegt Steijn tegen Omroep West. "Maar met Poepon gaan we volgende week eens rustig rond de tafel zitten om het seizoen te evalueren."

De 25-jarige Poepon werd vorige zomer na veel getouwtrek overgenomen van De Graafschap, maar heeft de verwachtingen in de Hofstad niet waar kunnen maken. Hij kwam dit seizoen tot slechts twee doelpunten en is zijn basisplaats inmiddels kwijt. 

Omeruo
Over Kenneth Omeruo heeft ADO nog geen duidelijkheid. De Nigeriaan wordt dit seizoen gehuurd van Chelsea, waar hij de voorbereiding op het nieuwe seizoen waarschijnlijk gaat starten.

"We hebben aangeveven bij Chelsea dat we Omeruo graag in Den Haag houden. Kenneth wil dat zelf ook, tenzij hij bij Chelsea in de basis kan spelen. Maar we zijn afhankelijk van wie er bij de Chelsea volgend seizoen de manager gaat worden", aldus Steijn.

Europees voetbal
ADO mag intussen nog dromen van Europees voetbal. "De wedstrijd van zondag tegen PEC Zwolle is misschien wel de belangrijkste van het seizoen", weet de coach van de nummer negen. "De opdracht is duidelijk: zelf winnen en dan maar kijken wat de concurrentie (FC Groningen en sc Heerenveen, red.) doet."