Duitse en Engelse interesse voor vrije Dingsdag

Duitse en Engelse interesse voor vrije Dingsdag

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2013 om 14:13di 14-05-2013 om 14:13

De Italiaanse speler/coach van de Zwitserse club nam maandag kennis van het besluit van het bestuur. Uit onvrede met die beslissing besloot Gattuso zijn rol als trainer van de club neer te leggen, waardoor FC Sion op zoek moest naar alweer de zesde trainer van het seizoen. Eén van de zes spelers die door het bestuur medeverantwoordelijk wordt gehouden voor de povere resultaten is Michael Dingsdag.

Gattuso, de vijfde hoofdtrainer van Sion dit seizoen, pakte uit de laatste elf competitiewedstrijden slechts elf punten. De Italiaan maakt het seizoen wel af als speler van de club. In Michael Decastel, trainer van het tweede elftal van de Zwitserse club, vond FC Sion reeds een opvolger. Voor Dingsdag zit zijn verblijf in Zwitserland er over enkele weken op. Hij verlengt zijn aflopende contract niet bij de club.

Voor de Nederlandse verdediger zijn flink wat clubs in de markt, weet VoetbalPrimeur. Dingsdag mag rekenen op interesse uit Duitsland en Engeland. Eerder legde de oud-speler van onder meer Vitesse en sc Heerenveen een nieuwe contractaanbieding van FC Sion naast zich neer. Dingsdag wil komende zomer zijn transfervrije status gebruiken om een nieuwe club te vinden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws