Singh helpt Jong Noorwegen in slotfase aan punt
Jong Israël geeft zege in blessuretijd uit handen

05-06-2013 19:59
3

Het gastland kwam na negentien minuten op voorsprong. Na een overtreding van Omar Elabdellaoui, die afgelopen seizoen een aantal maanden bij Feyenoord speelde, benutte Nir Bitton een strafschop. Zes minuten later was het alweer gelijk via Marcus Pedersen, de Noorse aanvaller die het afgelopen jaar door Vitesse werd verhuurd aan Odense BK.

De Noren schoten in de daaropvolgende fase twee keer tegen de lat. Op slag van rust werd Vegar Eggen Hedenstad van het veld gestuurd na een overtreding op Mohammad Kalibat. Noorwegen raakte in het tweede bedrijf opnieuw de lat. Even later scoorde Jong Israël wel via een volley van Alon Turgeman.

Jong Israël leek tegen de tien Noren af te stevenen op een overwinning, maar Noorwegen kwam in de blessuretijd toch nog langszij. Harmee Singh tekende via een harde, tegendraadse schuiver voor de 2-2.