Rodjan hoopt op contract bij Engelse Bury FC
"Ik kende Bury nog niet"

Rodjan hoopt op contract bij Engelse Bury FC

25-06-2013 12:00

Aan De Dijk slaagde Rodjan er niet in om door te breken. De Engelse League Two biedt hem een uitweg. Bury, dat vorig seizoen degradeerde uit de League One, is benieuwd naar de kwaliteiten van Rodjan en wil hem tijdens de voorbereiding op het trainingsveld bekijken. 

"Ik kende Bury niet", bekent Rodjan in gesprek met VoetbalPrimeur. "Door financiële problemen hebben ze een zwaar jaar gehad en zijn ze uiteindelijk gedegradeerd. Met een nieuwe eigenaar willen ze snel terug naar de League One, of hoger. Zoals bijna elke voetballer ben ik een fan van het Engelse voetbal. De stadions zijn geweldig, net als de fans."

Rodjan kijkt met vertrouwen uit naar zijn stage. "Ik hoop een contract af te dwingen, wil mijn voetballende kwaliteiten laten zien. Ik ga keihard werken om mijn conditie op Engelse criteria te brengen", aldus Rodjan.

Eerder dit seizoen liep hij al een stage bij Willem II. Ondanks de positieve indruk die hij daar achterliet, konden de Tilburgers hem wegens de financiële tekorten geen contract aanbieden.