Sporting Braga strikt Nederlander Kappel

Sporting Braga strikt Nederlander Kappel

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2013 om 09:21za 06-07-2013 om 09:21

De 23-jarige aanvaller ondertekende een contract voor drie seizoenen bij zijn nieuwe werkgever. “In maart ben ik van Griekenland naar Portugal gevlogen en kon ik direct, na de medische keuring, een contract ondertekenen. Voordat de club mij over liet komen had men al enkele wedstrijden van mij bezocht in de Griekse competitie. Voor mij is het natuurlijk een stap hoger, twijfel om te verkassen was er dus niet”, aldus Kappel tegenover VoetbalPrimeur.

De eerste indrukken zijn goed in Portugal. Het is echter nog niet zeker dat Kappel komend seizoen al zijn wedstrijden voor Braga zal spelen. Een uitleenperiode is niet uitgesloten. "Het is hier bij Braga allemaal geweldig geregeld. Het is nu allemaal even afwachten want de concurrentie is groot hier. Vrijdag zal ik een gesprek voeren met de technisch directeur en het zou mogelijk zijn dat ik op huurbasis eerst elders zal gaan spelen. Mijn voorkeur gaat dan uit naar een club uit de Nederlandse Eredivisie."

Enkele jaren geleden speelde Kappel zijn wedstrijden nog in het amateurvoetbal in Nederland en nu staat hij onder contract bij een grote Portugese club. "Men was erg verrast, maar het kan snel gaan. Ik heb een goed seizoen gedraaid en met mijn dertien doelpunten viel ik gelukkig op bij scouts van andere clubs."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws