Nuytinck: Kashia zou een goede vervanger zijn

Nuytinck: "Kashia zou een goede vervanger zijn"

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2013 om 12:19wo 17-07-2013 om 12:19

De Afrikaanse verdediger aast op een overstap naar een Premier League-club. Nuytinck hoopt dat Kouyaté in Brussel blijft spelen. "Ik hoop echt dat hij blijft, we vormen een goed duo en behoren tot de betere van de Belgische competitie. Het zou erg jammer zijn als hij alsnog vertrekt", zegt de Nederlander in Het Laatste Nieuws.

Als opvolger van Kouyaté wordt Vitesse-aanvoerder Guram Kashia genoemd. Nuytinck is positief over de Georgiër van Vitesse. "Guram Kashia zou een erg goede vervanger zijn", reageert hij. Nuytinck was dinsdag overigens zelf ongelukkig in een oefenduel met Hamburger SV. De Nederlander opende de score voor HSV door een eigen doelpunt.

Trainer John van den Brom liet eerder al weten dat Kashia (nog) niet in beeld is. "Wij hebben een goed contact en Kashia wil misschien zelf naar Anderlecht. Maar dat is niet aan de orde. Als Kouyaté vertrekt, bekijken we het wel."

Anderlecht speelt zondag al om de eerste prijs van het nieuwe seizoen tegen het Racing Genk van Mario Been. Inzet is de Belgische Supercup.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws