Chadli zet FC Twente in transferwachtkamer
"Er liggen voor Corona aanbiedingen van drie clubs"

Chadli zet FC Twente in transferwachtkamer

18-07-2013 07:11
9

FC Twente verwacht een bedrag van ongeveer tien miljoen euro te ontvangen voor Chadli, daarmee kan het vervolgens zelf op zoek naar versterkingen voor de selectie. De Belgische international wordt al enige tijd in verband gebracht met Tottenham Hotspur, maar tot een transfer kwam het nog niet. Shakhtar Donetsk, Swansea City en Lokomotiv Moskou waren concreet voor de buitenspeler, maar hij hoopt zelf op een meer aansprekende club als nieuwe werkgever.

Nu Chadli nog altijd niet verkocht is, moet FC Twente zich rustig houden op de transfermarkt. Ook voor Jesus Corona zit het in de wachtkamer. De Mexicaanse jeugdinternational staat bij de Tukkers bovenaan het lijstje als opvolger van Chadli, terwijl hij ook nog op de nummertienpositie kan spelen. FC Twente is echter niet de enige club met interesse in de speler van CF Monterrey. "Er liggen voor Corona aanbiedingen van drie clubs", zegt zijn manager Matias Bunge tegenover De Telegraaf.

"Met FC Twente zijn we wel in gesprek, maar we hebben nog geen aanbieding gekregen. FC Twente moet eerst spelers verkopen, voordat ze dat kunnen doen. Op dit moment richten we ons op andere clubs. We hopen op korte termijn een beslissing te kunnen nemen over de toekomst van Jesus", aldus Bunge.