'Beste speler' Mbokani maakt indruk in Kiev
Voormalig Anderlecht-speler scoort drie goals in twee competitiewedstrijden

'Beste speler' Mbokani maakt indruk in Kiev

22-07-2013 07:17
3

Mbokani scoorde twee keer in een tijdbestek van twee minuten, het was genoeg voor de zege tegen Hoverla Uzhhorod. Het was voor Kiev de eerste zege in de competitie, een week eerder werd er gelijkgespeeld tegen Volyn Lutsk (1-1). Mbokani was ook in dat duel trefzeker, waardoor hij na twee duels verantwoordelijke is voor de volledige doelpuntenproductie van Dinamo Kiev.

"Ik ben blij dat ik twee keer heb kunnen scoren en de prijs heb gekregen voor beste speler. Maar er is nog steeds veel werk te doen om nog beter te worden", zegt Mbokani op het digitale thuis van de topclub uit Oekraïne. Kiev had het moeilijk tegen Hoverla Uzhhorod, de nummer vijftien van afgelopen seizoen. "Het was een moeilijke wedstrijd, maar we hebben de opdracht van onze trainer voltooid en hebben gewonnen."

De voormalig speler van Anderlecht, Standard Luik, AS Monaco en VfL Wolfsburg heeft een goed gevoel bij zijn nieuwe club, waar de sfeer goed is na de 1-2 zege. "Ja, natuurlijk. Maar we moeten serieus blijven en ons voorbereiden op de volgende wedstrijden. Ik ben er van overtuigd dat we veel kunnen winnen in de toekomst."