City-aanwinst Navas: Ik bedankte voor Arsenal
Spaanse aanvaller blij met komst vriend Negredo

City-aanwinst Navas: "Ik bedankte voor Arsenal"

24-07-2013 11:37
2

Met City wil Navas prijzen winnen, precies om die reden besloot hij in het verleden een Arsenal-aanbod te weigeren. "Dat was in 2010 toen Sevilla de Spaanse beker won. Ik won nog steeds prijzen en bereikte nieuwe hoogtes met die club", verklaart Navas. "Maar we hebben de laatste twee, drie jaar niets gewonnen en ik heb het gevoel dat het nu de juiste tijd is om verder te gaan."

"Ik ben ambitieus en ik vraag altijd honderd procent van mezelf", vervolgt Navas, die afgerekend heeft 'met problemen uit het verleden'. Heimwee maakte het voor Navas lastig om van huis te zijn. De angst was zelfs zo hevig, dat Navas een lange poos niet uitkwam voor de Spaanse nationale ploeg.

De komst van Alvaro Negredo, hij werd afgelopen week door City eveneens weggeplukt uit Sevilla, zal Navas helpen zijn draai te vinden. "Ik ken Negredo natuurlijk goed en ik ben blij dat hij mij volgt naar City. Voor mij was het duidelijk: ik wil naar City. Dat geldt ook voor Negredo. Dit zal de overgang makkelijker maken. Niet alleen zijn we vrienden op het veld, ook ernaast."