Vitesse gaat uit van eigen kracht tegen Petrolul

Vitesse gaat uit van eigen kracht tegen Petrolul

Gepubliceerd: donderdag 8 augustus 2013 om 01:18do 08-08-2013 om 01:18

Wouter Quint
ARNHEM

Leerdam denkt te weten wat er anders moet ten opzichte van de heenwedstrijd. "Dat duel was een wijze les, hoewel Petrolul ook een tegenstander is die vorige week al zes of zeven wedstrijden achter de rug had. Dat speelde ook mee", vertelt hij aan VoetbalPrimeur. "We moeten niet te veel achteruit lopen, de kansen die we krijgen afmaken en van eigen kracht uitgaan."

De back annex middenvelder put moed uit het optreden van Vitesse tegen Heracles Almelo van zondag (3-1 winst). "Ik denk dat we in die wedstrijd het publiek voor ons hebben gewonnen. Zij kunnen ons nu vooruit schreeuwen, zodat we dat kleine beetje extra energie krijgen dat we nodig hebben. De rest moeten we gewoon zelf afdwingen."

"Het gelijkspel van vorige week was wel terecht", stelt verdediger Frank van der Struijk. "We spelen nu thuis, gaan er volle bak voor en willen gewoon door naar de volgende ronde. Petrolul is een voetballende ploeg. We moeten, net als tegen Heracles, flinke druk zetten. Dan kun je het elke tegenstander lastig maken, ook hen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws