Kouyaté hoopt op Engelse interesse: Dan ga ik

Kouyaté hoopt op Engelse interesse: "Dan ga ik"

Gepubliceerd: zaterdag 10 augustus 2013 om 12:47za 10-08-2013 om 12:47

"De situatie is duidelijk voor mij: of ik ga naar Engeland, of ik blijf bij Anderlecht", aldus de centrumverdediger in Het Laatste Nieuws. "Als er een club uit Engeland aanklopt, dan ga ik. Op dit moment is er geen contact, maar volgens mijn manager wachten de Engelse clubs tot ik mijn Belgische identiteitskaart definitief in handen heb."

"Mijn hoofd tolt voortdurend", vervolgt hij. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik kalm ben. Ik slaap niet goed door de situatie. Ik probeer me op Anderlecht te concentreren, maar buiten het veld is dat moeilijk. John van den Brom heeft me duidelijk gemaakt dat hij me graag bij Anderlecht wil houden. Maar hij respecteert mijn keuzes. Als de juiste clubs niet komen dan blijf ik. Er zijn ergere dingen dan Champions League te moeten spelen met Anderlecht."

Trainer Van den Brom rekent vooralsnog op een langer verblijf van Kouyaté. "Ik zie dat hij in zijn sas is, hier graag wil spelen en weer alles doet wat hij eerder deed. Ik zie geen aanleiding waarom hij zou vertrekken, al heb ik dat niet in de hand."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws