Labylle en Bel Hassani wachten op Heracles

Labylle en Bel Hassani wachten op Heracles

Gepubliceerd: zondag 1 september 2013 om 20:50zo 01-09-2013 om 20:50

Bel Hassani (Sparta Rotterdam) staat op de verlanglijst van Heracles, maar Labylle lijkt de meeste kans te maken. De Belg van MVV staat open voor een transfer. "Ik blijf wachten bij mijn telefoon", aldus Labylle zondag tegenover Voetbal International.

"Eerst moeten de clubs eruit komen en dan zie we wel verder. Ik dacht dat ik dit jaar bij MVV  zou blijven, tot ik vanmiddag hoorde van de interesse." Ook FC Utrecht en PEC Zwolle hebben bovengemiddelde interesse voor Labylle.

Bel Hassani wordt maandag buiten de selectie gelaten voor het competitieduel van zijn club Sparta tegen Excelsior. "We houden Illias even buiten schot", verklaart Sparta-trainer Adrie Bogers tegenover RTV Rijnmond. "Er spelen wat dingen rondom Bel Hassani. Dat is voor hem op dit moment erg lastig, vandaar dit besluit."

"Op dit moment is een akkoord nog ver weg, maar het kan snel gaan in de voetballerij",  voegde algemeen directeur Wiljan Vloet toe. Nico-Jan Hoogma, technisch manager van Heracles, bevestigde eerder al dat Bel Hassani in beeld is.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws