Groep H: Engeland pareert aanval Oekraïne
Engelsen blijven aan kop in Groep H

10-09-2013 23:02

Met nog twee wedstrijden te gaan, hebben de Engelsen aan kop van de groep één punt voorsprong op Montenegro en Oekraïne en drie punten op Polen. Frank Lampard speelde in de Oekraïense hoofdstad zijn honderdste wedstrijd voor The Three Lions. Engeland speelt op 11 oktober voor eigen publiek tegen Montenegro, terwijl Oekraïne het opneemt tegen Polen.

Datzelfde Polen ging vanavond op bezoek bij San Marino. Treffers van Piotr Zielinski, Jakub Blaszczykowski en Waldemar Soboto stelden de zege al voor rust veilig. Namens San Marino maakte Alessandro Della Valle tussendoor nog wel gelijk. Zielinski en Adrian Mierzejewski bepaalden de eindstand in de tweede helft op 1-5. Polen blijft vierde met dertien punten uit acht duels.