Groep G: Been wint opnieuw met Genk
Dinamo Kiev geeft zege uit handen

03-10-2013 21:00

Been omschreef de Zwitserse opponent aan de vooravond van de groepswedstrijd als een 'geduchte tegenstander'. Dat bleek ook wel in de eerste helft, waarin niet werd gescoord. Pas tien minuten na rust werd de ban gebroken door toedoen van Julien Gorius. Zijn schot werd van richting veranderd en dwarrelde zo het vijandelijke doel in.

Acht minuten na de openingstreffer wist Genk de wedstrijd definitief in de goede richting te brengen. Jelle Vossen werd in kansrijke positie in balbezit gebracht en faalde niet: 2-0.  Josef Martinez zorgde namens Thun in de negentigste minuut voor het slotakkoord.

Lens morst met Dinamo Kiev
Het Oekraïense Dinamo Kiev heeft met Jeremain Lens in de basisformatie geen overwinning geboekt op Rapid Wien. In Oostenrijk leidde de ploeg halverwege met 0-2, maar in de slotfase werd het toch nog 2-2.

Andriy Yarmolenko en Christopher Dibon (eigen doelpunt) zorgden voor een 0-2 ruststand. Acht minuten na rust scoorde Guido Burgstaller nog tegen en dat betekende een opmars naar eerherstel. Christopher Trimmel maakte vlak voor tijd gelijk.

Genk is na twee duels koploper met zes punten, de helft meer dan achtervolger Thun. Dinamo Kiev en Rapid Wien staan elk op één punt.