Jovanovic verdedigt Van den Brom: Goeie coach

Jovanovic verdedigt Van den Brom: "Goeie coach"

25-10-2013 11:50
0

Na de Europese pandoering tegen Paris Saint-Germain (0-5) kreeg Van den Brom de gehele Belgische pers over zich heen, maar volgens voormalig Anderlecht-speler Milan Jovanovic richten de media hun onvrede op de verkeerde persoon. Niet Van den Brom, maar de beleidsbepalers van de Belgische club zijn schuldig aan het verlies aan kwaliteit bij 'Paars-Wit'.

"Het verbaast me niet dat Anderlecht in de problemen zit, maar John van den Brom kan er niets aan doen. Hij moet de feiten onder ogen zien: deze ploeg is te jong om een rol van betekenis te spelen in de Champions League", zegt Jovanovic, die afgelopen zomer transfervrij vertrok uit Brussel, in gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

"Vorig seizoen kregen we veel kritiek omdat de ene te duur, te moeilijk of te oud was. Maar alle persoonlijkheden zijn nu vertrokken: Dieumerci Mbokani, Lucas Biglia, Tom De Sutter en ik. Ik begrijp dat de club zijn visie heeft verschoven, maar het kost tijd om een kern te verjongen. Van den Brom is een goeie coach, maar hij moet vanaf nul beginnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie