Kraay jr.: Dit maken ze in Cuijk nooit meer mee
"Onze keeper had geen offday, maar een complete offday!"

Kraay jr.: "Dit maken ze in Cuijk nooit meer mee"

22-01-2014 22:49
1

"Vader Kraay zei dat we 0 procent kans hadden, maar ik geloofde er echt in en de jongens ook. Helaas hebben we er geen echte wedstrijd van kunnen maken, onze excuses daarvoor", zei Kraay jr. na de dikke nederlaag in Zwolle (5-1) bij Fox Sports. "Toch overheerst de trots, de jongens hebben Cuijk op de landkaart gezet."

Binnen twintig minuten was de wedstrijd al gespeeld. "We stonden stijf van de zenuwen, met name onze keeper", aldus Kraay, die naast trainer Piet de Kruif op de bank zit bij de topklasser. "We hebben een goede keeper, die ons al vaak heeft geholpen. Vandaag had hij echter geen offday, maar een complete offday! Nadat hij die enorme blunder maakte bij de 1-0, was het klaar."

"Maar goed, ik neem niemand iets kwalijk. Piet en ik zijn trots dat wij dankzij de inzet van deze 22 spelers, die allemaal vijf snipperdagen hebben genomen, hier mochten staan. Dit maken ze in Cuijk nooit meer mee, de kwartfinale van de KNVB-beker is meer waard dan drie keer kampioen bij de amateurs worden."