VVV-trainer: 'Punten belangrijker dan publiek vermaken'

VVV-trainer: 'Punten belangrijker dan publiek vermaken'

Gepubliceerd: donderdag 30 januari 2014 om 19:52do 30-01-2014 om 19:52

VVV-Venlo boekte tijdens de voorgaande speelronde een zeer belangrijke zege op Willem II (0-1). René Trost, trainer van de Limburgse formatie, begrijpt dat de komende wedstrijd tegen FC Eindhoven gewonnen moet worden om zicht te houden op de koploper van de Jupiler League.

"Als je die wedstrijd wint, houd je druk op de ploegen die boven je staan. En blijf je meedoen. Voor mij zijn de punten het belangrijkste, belangrijker dan het publiek vermaken”, aldus Trost tegenover L1.

FC Eindhoven is een directe concurrent van de Venlonaren. Trost verwacht dan ook een spannend en zwaar duel. "We moeten scherp blijven en een prikkel geven als staf. We hebben vooral spelpatronen geoefend en de puntjes op de i gezet."

De trainer van VVV-Venlo liet doorschemeren dat Joeri Schroyen mogelijk zal starten tegen Eindhoven. In Tilburg maakte hij als invaller een zeer sterke indruk. "We hebben spelers nodig die ook verdedigend kunnen denken. In het duel tegen Willem II kregen we, nadat hij inviel, meer controle."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws