Jordania: Ik heb slechts een interesse en dat is Vitesse
Georgiër ontkent eigenaar te zijn van club op Malta

Jordania: "Ik heb slechts een interesse en dat is Vitesse"

31-01-2014 07:54
3

Merab Jordania ontkent dat hij een nieuwe club heeft gekocht. De voormalig eigenaar van Vitesse zou volgens berichten het Maltese Valletta FC hebben overgenomen, maar dat is niet het geval.

"Ik word gek van de verhalen dat ik op Malta een club zou hebben gekocht", zegt Jordania in gesprek met De Telegraaf. "Het is heel helder. Een Georgische vriend is shirtsponsor van Valletta op Malta geworden. Hij heeft om een beetje advies gevraagd en dat heb ik hem gegeven. Niks meer en niks minder. Ik koop geen club nu."

De Georgiër zit vrijdagavond op de tribune in de Kuip, waar zijn oude club Vitesse het opneemt tegen Feyenoord. "Ik heb slechts één interesse en dat is Vitesse. Daarom kom ik de ploeg tegen Feyenoord steunen", aldus Jordania, die nog altijd warme gevoelens koestert voor de club uit Arnhem, tegenover de krant.

Jordania heeft Valletta in een adviserende rol wel aangeraden om Ted van Leeuwen aan te stellen als technisch directeur. De twee werkten de afgelopen seizoenen samen bij Vitesse. Van Leeuwen heeft vervolgens André Paus, hij was als beloftentrainer actief in Arnhem, vooruitgeschoven voor de rol van hoofdtrainer bij de club uit Malta.