Arsenal ziet nieuweling Källström direct langdurig wegvallen
Zweed gaat door zijn rug tijdens eerste training in Londen

Arsenal ziet nieuweling Källström direct langdurig wegvallen

01-02-2014 16:06
1

Kim Källström heeft zaterdag tijdens zijn eerste training bij Arsenal een serieuze blessure opgelopen. De Zweed kwam vrijdag op de slotdag van de transferperiode op huurbasis over van Spartak Moskou.

De 31-jarige Källström stond koud op het veld, toen hij volgens diverse Engelse media door zijn rug ging. Hoelang de middenvelder exact buitenspel staat is nog niet bekend. Een absentie van twee tot drie maanden wordt niet uitgesloten.

De blessure betekent pure pech voor Källström en Arsenal, dat de middenvelder juist had gehaald om de personele problemen op te lossen. Door een blessure bij Aaron Ramsey (zes weken) en een schorsing voor Mathieu Flamini (drie duels) had manager Arsène Wenger dringend behoefte aan een extra optie op het middenveld.

Källström, die een schat aan ervaring meebracht naar Londen, speelde zijn laatste competitieve wedstrijd voor Spartak Moskou in november. "We kunnen er nu niet op reageren. Het is wachten op nieuws van de medische staf", aldus een woordvoerder van Arsenal.