Gillet steunt Van den Brom: Coach valt niets te verwijten

Gillet steunt Van den Brom: "Coach valt niets te verwijten"

07-02-2014 10:30
0

Anderlecht ging afgelopen weekend onderuit tegen Lierse SK (2-0). Aanvoerder Guillaume Gillet legt de verantwoordelijkheid van die nederlaag volledig bij de spelersgroep. "De coach valt niets te verwijten omdat hij opnieuw van tactiek veranderde. Als de spelers hun werk hadden gedaan, hadden we gewonnen."

Trainer John van den Brom uitte deze week zijn woede over het spel van de regerend landskampioen van België. "Terecht", oordeelt Gillet in diverse Belgische media. "Hij had zelfs nog harder mogen zijn. We hebben de wedstrijd herbekeken en we hebben getracht om de vinger op de wonde te leggen. Maar tijdens de analyse werd duidelijk dat we erg veel vingers nodig hadden."

De achterstand op koploper Standard Luik bedraagt al tien punten. Toch heeft Gillet de titelstrijd nog niet opgegeven. "Tien punten is niet niets. Maar wie zegt dat zij in de play-offs geen dipje kunnen kennen, zoals wij vorig jaar? Het is zeker niet mijn moeilijkste periode op Anderlecht. We staan nog steeds tweede en het kampioenschap is nog niet voorbij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie