Giggs en Neville overwegen Salford City te kopen

Giggs en Neville overwegen Salford City te kopen

Gepubliceerd: vrijdag 7 februari 2014 om 17:36vr 07-02-2014 om 17:36

Gary Neville (38) en Ryan Giggs (40) overwegen de overname van Salford City FC, een semiprofessionele voetbalclub in Engeland. Manchester Evening News bericht dat er al gesprekken lopen met bestuurders van de club.

Het project van de oud-spelers van Manchester United zit nog in een 'vroeg stadium'. Wel zou de club uit de Evo-Stik First Division North al een bestuursvergadering tot stand hebben gebracht om de kwestie te bespreken. De leiding van Salford wilde niet reageren, maar naar verluidt was de reactie zeer positief.

Neville speelde jarenlang voor Manchester United en is tegenwoordig voetbalanalist, waar Giggs nog altijd actief is voor United. Zij willen een voetbalacademie opstarten binnen Salford. Daarnaast is het een 'realistisch doel' om de club naar de Football League, de profdivisies in Engeland, te leiden.

Salford staat momenteel achtste in de competitie en heeft liefst vier promoties nodig om profclub te worden. Naar verluidt wil de club een vliegende start realiseren door een nieuwe tribune en clubhuis te bouwen, al moeten de financiële middelen nog worden geregeld.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws