Omstreden Adriano viert rentree: Ik voel me opnieuw voetballer

Omstreden Adriano viert rentree: "Ik voel me opnieuw voetballer"

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2014 om 18:45vr 14-02-2014 om 18:45

Adriano heeft zijn eerste officiële wedstrijd sinds maart 2012 afgewerkt. Met Atlético Paranaense kwam de 31-jarige Braziliaan in actie tegen het Boliviaanse The Strongest. Kort voor het eindsignaal werd de spits als invaller ingebracht.

In het begin van zijn voetbalcarrière maakte Adriano indruk bij clubs als Parma en Internazionale. Nadien speelde de aanvaller nog voor diverse grote clubs, maar diens imago nam in razend tempo af. De aandacht rond zijn persoon had meestal alleen nog maar te maken met het gedrag buiten de velden.

Adriano kreeg te maken met depressies, alcoholproblemen en zwaar stapgedrag. Op een feest zou de Braziliaanse spits zelfs een vrouw in haar hand te hebben geschoten. Dat leidde uiteindelijk tot zijn afscheid als voetballer, maar na een afwezigheid van bijna twee jaar probeert hij het nu toch weer

"Ik voel me opnieuw voetballer en ben daarom heel gelukkig", vertelde Adriano. "Het WK heb ik nog niet opgegeven, maar ik moet nu eerst en vooral hard werken om terug op niveau te komen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws